Εξαφανίστηκε πρώην Δήμαρχος!

Σε συναγερμό έχει τεθεί η τοπική κοινότητα της Αρτέμιδας, με την εξαφάνιση του πρώην δημάρχου, Τυράκη Βαΐου. Σύμφωνα, με την ανάρτηση του αντιδημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδας, Παναγιώτη Λάμπρου, ο πρώην δήμαρχος, αναχώρησε με το όχημα του προς άγνωστη κατεύθυνση και μέχρι αυτήν την ώρα αγνοείται.

Αγαπητοί συνδημότες από εχθές 18-07 και ώρες μεσημβρινές έχει δηλωθεί εξαφάνιση του πρώην δημάρχου Αρτέμιδος κυρίου Τυράκη Βαΐου. Αναχώρησε από την Αρτέμιδα προς άγνωστη κατεύθυνση με το υπ’ αριθμ. ΧΕΤ-6296 Ι.Χ.Ε. όχημα του, μάρκας ΤΟΥΟΤΑ Corolla χρώματος Γκρί -Μπλε. Εθεάθη να κινείται στην έξοδο Ε.Ο. του Κάστρου Βοιωτίας με κατεύθυνση προς Αθήνα και σύμφωνα με το τελευταίο στίγμα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ήταν εχθές 18-07 ώρα 15:00 περίπου στον Νομό Ευβοίας, περιοχή Παναγίτσα Αλιβερίου.

 

Βρίσκεται σε στάδιο προχωρημένης άνοιας και σίγουρα χρήζει ιατρικής βοήθειας. Παράκληση εάν κάποιος τον δει να ενημερώσει την Άμεση Δράση 🚓 (100) ή απευθείας το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων Αρτέμιδος ☎️2106630733.

Έχει ενημερωθεί και η Άμεση Δράση Εύβοιας. Τέλος, εάν κάποιο μέλος της ομάδας είναι μέλος σε αντίστοιχες ομάδες του νομού Ευβοίας ας το κοινοποιήσει.”

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα