Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας θα χρειαστούν τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας. Μην αρνηθείτε. Η δουλειά μπορεί να πάει και λίγο πίσω. Από αυτή την κίνησή σας θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν ανάγκη από τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας. Μην αρνηθείτε, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε γι’ αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν ευνοούνται καθόλου τα νέα ξεκινήματα. Γι’ αυτό, μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και μην επιζητάτε αλλαγές που δεν είναι εφικτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλά θα κάνετε να κρατήστε τα νέα ξεκινήματά σας κρυφά και μόνο σε επίπεδο σκέψης. Μη διανοηθείτε να ξεκινήσετε στην πράξη οτιδήποτε και κυρίως μην ανακοινώσετε τίποτα αν δεν είστε σίγουροι για την εξέλιξή του.

ΛΕΩΝ: Προσοχή σε όλα τα επίπεδα. Η ημέρα είναι δύσκολη. Ισως είναι καλύτερα να μείνετε μακριά από σχέδια και σοβαρές αποφάσεις. Προσοχή, επίσης, σε ένα οικονομικό ζήτημα, που ενώ φαίνεται ότι βρίσκει λύση, έρχονται απρόοπτα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα νέα ξεκινήματα μπορεί να είναι καλά μελετημένα, αλλά δεν ευνοούνται για σήμερα. Μεριμνήστε για την υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση και αποφασίστε επιτέλους να κόψετε κακές διατροφικές συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ: Καλό είναι να προσέξετε τι λέτε, σε ποιον το λέτε και γιατί το λέτε. Οπως επίσης και να αποφύγετε νέα ξεκινήματα και σοβαρές αποφάσεις. Η εσωτερική ένταση δεν είναι καλός σύμμαχος στον αγώνα για την αναγνώρισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέοι δρόμοι, νέοι ορίζοντες, νέα ξεκινήματα όχι μόνο ευνοούνται, αλλά παίρνουν σάρκα και οστά από σήμερα. Η πλανητική συγκυρία είναι με το μέρος σας και αυτό φαίνεται σε όλα τα επίπεδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το οικονομικό ζήτημα που σας απασχολεί εντείνεται. Ισως δεν πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα. Κάντε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, αλλά ως εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα ειδικά, με μια καθόλου ευνοϊκή πλανητική συγκυρία σε θέματα συνεργασιών, ούτε όμως και σχέσεων, καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί στο πώς συμπεριφέρεστε στους συντρόφους και τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα θέματα της εργασίας δεν ευνοούνται σήμερα, γι’ αυτό θα ήταν καλό να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις, ούτε να κάνετε συγκεκριμένες επιλογές. Αφήστε να υπάρχει μια ρευστότητα και αποφασίζετε αργότερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη θα προβληματίσει τις αισθηματικές σας σχέσεις σε βαθμό που να δημιουργηθούν προβλήματα που δεν λύνονται εύκολα. Γι’ αυτό, προσέχετε για να έχετε.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα