Μια ακόμα υπογραφή από τις “Ευφυείς πόλεις”

Έπεσαν οι υπογραφές και μπαίνει σε φάση υλοποίησης το έργο «Ευφυείς εφαρμογές και δράσεις στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου Καλαμάτας».

Μία πρωτοβουλία στο πλαίσιο του σχεδιασμού μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Καλαμάτας, για την οποία διεκδικήσαμε και πετύχαμε χρηματοδότηση. Ένα έργο που περιλαμβάνει μια σειρά από καινοτόμες δράσεις και εφαρμογές που θα μετεξελίξουν τις υπηρεσίες του Δήμου, καθιστώντας αυτές περισσότερο προσβάσιμες, ακόμα πιο διαφανείς και αποτελεσματικές, προσφέροντας ψηφιακές λύσεις.


Μία παρέμβαση που έρχεται να προστεθεί στο άλλο μεγάλο έργο των έξυπνων και ευφυών συστημάτων, που αποτελεί μέρος των αστικών αναπλάσεων της Καλαμάτας, το οποίο και υλοποιείται.
Συνεχίζουμε με έργο στην πράξη. Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας προς τους πολίτες, αναβαθμίζοντας την ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

🔗https://www.kalamata.gr/el/enimerosi/news/26765-effyeis-efarmoges-kai-draseis-sto-plaisio-tou-psifiakoy-metasximatismoy-tou-dimou-kalamatas

#Καλαμάτα #Μεσσηνία
#ψηφιακός_μετασχηματισμός
#έργο_στην_πράξη
#Θανάσης_Βασιλόπουλος

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα