Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα κυριαρχήσουν τα «πρέπει» έναντι των «θέλω» σήμερα, γι’ αυτό και θα ασχοληθείτε με το καθήκον. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται από σήμερα να αρχίσουν να πληρώνουν συνέπειες προηγούμενων λαθών τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Και σήμερα απαγορεύονται οι οικονομικές δραστηριότητες και συναλλαγές. Οι αγορές και τα έξοδα δε είναι απαγορευμένα διά ροπάλου, μιας και η σχέση σας με το χρήμα δεν είναι καθόλου αντικειμενική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί το άγχος της δουλειάς να είναι μεγάλο. Μπορεί τα οικονομικά να σας απασχολούν σε μεγάλο βαθμό. Αφήστε τα όμως όλα αυτά μακριά από τις προσωπικές σας σχέσεις, αν θέλετε να είναι όλα ισορροπημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι μέρα έντονου προβληματισμού και σκέψεων, καθώς τα θέματά σας καθυστερούν αρκετά. Εκνευρίζεστε και χάνετε την ορθότητα της κρίσης σας. Γι’ αυτό συνιστάται ηρεμία.

ΛΕΩΝ: Συναισθηματικά προβλήματα σήμερα και συναισθηματικοί προβληματισμοί ήταν το τελευταίο που χρειάζεστε. Ομως, επειδή και τα αισθηματικά είναι μέσα στο παιχνίδι, επιληφθείτε των προβλημάτων αυτού του τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή η δημόσια εικόνα σας είναι σημαντική για σας, διαφυλάξτε την, αποφεύγοντας να κάνετε υπερβολές κατά τη διάρκεια του δημόσιου βίου σας. Μην αφήσετε να σχηματίσουν οι άλλοι λανθασμένη εντύπωση για σας.

ΖΥΓΟΣ: Μιλήστε στον σύντροφό σας για ό,τι σας απασχολεί και εκφράστε του με ειλικρίνεια τα αισθήματά σας. Οσο κρύβεστε, τόσο θα διογκώνονται τα προβλήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να ταλαιπωρηθείτε από τα αισθηματικά σας, που φαίνεται ότι είναι αρκετά ρευστά. Ο προβληματισμός σας δεν φαίνεται να τελειώνει σήμερα. Κάντε υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο διεκδικείτε πράγματα με πιεστικό τρόπο τόσο αυτά θα απομακρύνονται από το να πραγματοποιηθούν. Ηρεμήστε και αρχίστε να διεκδικείτε δυναμικά μεν, ευγενικά δε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για μία μέρα ακόμα, οι αποφάσεις και οι επιλογές σας πρέπει να παίρνονται κάτω από το μικροσκόπιο. Να κοιτάτε και την παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά και τα «ψιλά γράμματα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα ήταν άσχημο να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις ή γάμο, θα ήταν πολύ όμορφο να κάνετε πράγματα που θα εκπλήξουν τους συντρόφους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σας φορτίζουν πολύ περισσότερο απ’ όσο πρέπει θέματα ακίνητης περιουσίας και οικογενειακές διαφωνίες πάνω στα θέματα αυτά. Διατηρείτε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση.

 

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα