Δήμαρχος επικαλείτο το… Θεό την ώρα της μεγάλης φωτιάς!

Και ενώ το Σοφικό ζούσε τον πύρινο εφιάλτη, ο κίνδυνος εξάπλωσης ήταν τεράστιος και στην περιοχή είχαν φτάσει πυροσβεστικές και εθελοντικές δυνάμεις για την επιχείρηση ελέγχου, περιορισμού και κατάσβεσης, ο δήμαρχος Κορινθίων…επικαλείτο το Θεό! 

Βεβαίως και δεν είναι κατακριτέο, ωστόσο οι θέσεις ευθύνης επισύρουν σχεδιασμό και παρέμβαση και όχι θρησκευτικές επικλήσεις. Ο κ. Δήμαρχος «ξέχασε« στην ανάρτησή του να αναφέρει τι έπραξε απο πλευράς του ο δήμος Κορινθίων και το τμήμα πολιτικής προστασίας. «Ξέχασε» να πει πως συνέδραμε και ποια μέτρα πρόληψης είχαν ληφθεί σε μια περιοχή όχι μόνο στολίδι αλλά και απο τις λίγες που είχαν απομείνει ανέγγιχτες. Το να ευχαριστεί τους εθελοντές και τις πυροσβεστικές δυνάμεις δεν αρκεί, όχι για όσο κατέχει αυτή τη θέση ευθύνης. Και ειδικότερα;

Όταν λίγες ημέρες πριν είχε με πρόσκληση του δημάρχου συνεδριάσει το συντονιστικό όργανο προκειμένου ως αναφέρεται από το δήμο Κορινθίων «να κατευθύνει ο δήμαρχος σε τοπικό επίπεδο το έργο της Πολιτική Προστασίας για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης σε περιπτώσεις δασικών πυρκαγιών και αμοιβαία συνδρομή στο έργο της πυροσβεστικής σε ανθρώπινο δυναμικό, υλικά, πόρους και μέσα Πολιτικής Προστασίας»

Η… «κατεύθυνση» ήταν άραγε, «Ο Θεός να βάλει το χέρι του;»

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα