Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Θετική κοινωνικότητα και ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα, και όχι μόνο, πρόσωπα. Να είστε προσεκτικοί, έτσι ώστε η υπεραισιοδοξία σας να μην σας κάνει να αντιλαμβάνεστε υποκειμενικά και επομένως λανθασμένα μηνύματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλό είναι να αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές κάθε είδους σήμερα, μιας και η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή, αλλά και διάφορα εμπόδια παρουσιάζονται κάθε λίγο και λιγάκι και σας αποσυντονίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ημέρα είναι λίγο παραπλανητική, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε οργανωμένοι και μεθοδικοί. Πάνω απ’ όλα, όμως, θα πρέπει να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας κατά γράμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσοχή στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τους προβληματισμούς σας, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι όλοι θέλουν το καλό σας και μπορεί να παραπλανηθείτε.

ΛΕΩΝ: Οι φιλίες είναι πολύ σημαντικές για σας. Ομως, δεν πρέπει να αγκιστρώνεστε από τη γνώμη των φίλων, ούτε να τους αφήνετε να ανακατεύονται σε υπερβολικό βαθμό στα θέματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν προβείτε σε δράση, καλό είναι να σκέφτεστε διπλά και τριπλά ό,τι θέλετε να κάνετε. Υπάρχει ο κίνδυνος να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις και να κάνετε λανθασμένες επιλογές.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε και ευνοείστε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι εύκολο να εξαπατήσετε οποιονδήποτε πάει να σας το παίξει πονηρός σήμερα. Είναι πανεύκολο επίσης να σας εξαπατήσουν κάποιοι επιτήδειοι που υπόσχονται πολύ χρήμα, εύκολα και γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο σύντροφός σας ή κάποιος φίλος σας μπορεί να εκφράζεται με γρίφους και σε σας αυτό φαντάζει σαν ένα τεράστιο ψέμα που πάει να σας κρύψει. Ηρεμήστε όμως και αντιμετωπίστε το ψύχραιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν δεν θέλετε να τρέχετε αργότερα, σκεφτείτε πολύ σοβαρά και μεθοδικά κάθε απόφαση και επιλογή σήμερα. Τα λάθη δεν θα διορθωθούν εύκολα και το ξέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα θέματα των αγαπημένων σας ανθρώπων θα είναι σήμερα στο επίκεντρο. Οι σύντροφοι, οι εραστές, οι φίλοι, ακόμα και η οικογένεια θα είναι το κυρίως μέλημά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι οικογενειακές υποθέσεις δεν φαίνεται να λύνονται εύκολα και αυτό σας εκνευρίζει. Θυμηθείτε όμως ότι δίχως ψυχραιμία κανένα πρόβλημα δεν λύνεται. Γι’ αυτό ηρεμήστε.

 EleftherosTypos.gr

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα