Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο 67-65

𝝡𝝚 𝝩𝝦𝝤𝝡𝝚𝝦𝝤 𝝣𝝚𝝨𝝥𝝖𝝨𝝡𝝖 𝝨𝝩𝝜𝝢 𝝩𝝚𝝩𝝖𝝦𝝩𝝜 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝤𝝙𝝤 𝝜 𝝚𝝝𝝢𝝞𝝟𝝜 𝝡𝝖𝝨 𝝠𝝪𝝘𝝞𝝨𝝚 𝝩𝝜𝝢 𝝖𝝢𝝩𝝞𝝨𝝩𝝖𝝨𝝜 𝝩𝝤𝝪 𝝥𝝤𝝪𝝚𝝦𝝩𝝤 𝝦𝝞𝝟𝝤 𝝨𝝩𝝤 𝝩𝝚𝝠𝝚𝝪𝝩𝝖𝝞𝝤 𝝩𝝜𝝨 𝝫𝝞𝝠𝝞𝝟𝝤 𝝚𝝥𝝞 𝝚𝝠𝝠𝝜𝝢𝝞𝝟𝝤𝝪 𝝚𝝙𝝖𝝫𝝤𝝪𝝨
Μία περίοδος ήταν αρκετή για την “Επίσημη Αγαπημένη”.
Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη προβλημάτισαν για 3 περιόδους αλλά στο τέλος με εκπληκτική άμυνα ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και λύγισαν την αντίσταση του Πουέρτο Ρίκο στο κατάμεστο “Παλατάκι”.
Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό για την Εθνική μας επί Ελληνικού εδάφους καθώς την ερχόμενη Δευτέρα θα δώσει την πρόβα τζενεράλε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες κόντρα στη Σερβία στο Βελιγράδι.
❞𝝗𝝦𝝜𝝟𝝖𝝡𝝚 𝝩𝝤 𝝨𝝝𝝚𝝢𝝤𝝨 𝝢𝝖 𝝩𝝖 𝝙𝝞𝝤𝝦𝝝𝝮𝝨𝝤𝝪𝝡𝝚 𝝤𝝠𝝖, 𝝖𝝪𝝩𝝜 𝝚𝝞𝝢𝝖𝝞 𝝜 𝝟𝝖𝝩𝝖𝝨𝝩𝝖𝝨𝝜 𝝩𝝮𝝢 𝝩𝝦𝝖𝝪𝝡𝝖𝝩𝝞𝝨𝝡𝝮𝝢❞
Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση της Ελλάδας κόντρα στου Πουέρτο Ρίκο, ευχαριστήθηκε την ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη, ενώ εξήγησε και το ποια είναι η κατάσταση των Αντετοκούνμπο, Καλάθη, Λαρεντζάκη, Τολιόπουλου.
𝝩𝝖 𝝘𝝟𝝖𝝛𝝞𝝖 𝝩𝝤𝝪 𝝨𝝥𝝖𝝢𝝤𝝪𝝠𝝜 𝝥𝝦𝝞𝝢 𝝩𝝜𝝢 𝝖𝝢𝝖𝝩𝝦𝝤𝝥𝝜 𝝖𝝥𝝤 𝝩𝝤 -𝟭𝟬 𝝟𝝤𝝢𝝩𝝦𝝖 𝝨𝝩𝝤 𝝥𝝤𝝪𝝚𝝦𝝩𝝤 𝝦𝝞𝝟𝝤: ❞ 𝝥𝝦𝝚𝝥𝝚𝝞 𝝢𝝖 𝝢𝝩𝝦𝝚𝝥𝝚𝝨𝝩𝝚 𝝥𝝤𝝪 𝝨𝝖𝝨 𝝥𝝚𝝦𝝢𝝤𝝪𝝢 𝝨𝝖𝝢 𝝨𝝩𝝖𝝡𝝖𝝩𝝜𝝡𝝚𝝢𝝤𝝪𝝨❞

 Η Ελλάδα βρέθηκε να χάνει με 10 πόντους λίγο πριν το 30′ και ο Βασίλης Σπανούλης τα έψαλλε στους παίκτες του για την άμυνά τους. Μετά από το ξέσπασμα του Έλληνα τεχνικού έγινε η ολική ανατροπή και ήρθε η νίκη για την επίσημη αγαπημένη.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα