Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Ομαλή η καθημερινότητα, αφήνει περιθώρια για πρωτοβουλίες και έξυπνες κινήσεις προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά σας. Τα γραφειοκρατικά ζητήματα λύνονται εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ευνοϊκή ημέρα για να προωθήσετε οικονομικά πλάνα, αλλά και να κάνετε τα σχέδιά σας για το επόμενο διάστημα. Δεν θα αποφύγετε, δυστυχώς, κάποιες καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη σάς δίνει την εύνοιά της για να συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τις σχέσεις σας κάθε είδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκινάτε μια σειρά μυστικών επαφών και συζητήσεων για κάποια σοβαρά θέματά σας και το πιθανότερο είναι να βρείτε λύσεις που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν.

ΛΕΩΝ: Οι φίλοι και οι γνωστοί είναι πάντα κοντά σας, να συμπαραστέκονται στα προβλήματα και τις έγνοιες σας. Μέσα από το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετές οι κοινωνικές επαφές σήμερα, θα φέρουν κοντά σας άτομα που είχατε καιρό να δείτε, αλλά και καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες σε πολλά επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα σήμερα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Νέες ιδέες σχηματίζονται στο μυαλό σας και νέα σχέδια πέφτουν στο πνευματικό σας σχεδιαστήριο. Σκεφτείτε καλά πριν δράσετε και διαφυλάξτε την ορθή σας κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με την προώθηση των οικονομικών σας σχεδίων, αλλά και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε ό,τι αφορά την εισροή χρήματος στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προσωπικές αλλά και οι επαγγελματικές σας σχέσεις στο προσκήνιο σήμερα. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα αισθηματικά και δείξτε τα αισθήματά σας χωρίς φόβο και πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέματα εργασίας είναι πιο εύκολο να ξεκινήσουν να προωθούνται σήμερα. Τα οικονομικά είναι σε καλό δρόμο και εκτός από μικρά σκαμπανεβάσματα δεν φαίνεται να σας χαλά τίποτε τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι φίλοι είναι κοντά σας για να μοιραστούν μαζί σας τα προβλήματά σας. Ευνοείται σήμερα η ομαδική δραστηριότητα. Κάποιοι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η οικογένεια και τα θέματά της θα σας κρατήσουν απασχολημένους και ίσως σας εκνευρίσει το γεγονός ότι όλοι περιμένουν από εσάς να δώσετε λύσεις στα προβλήματα.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα