Εξιχνίαση κλοπής στη Λακωνία, Συλλήψεις σε Αργολίδα, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (16.7.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, -1- περίπτωση κλοπής σε βάρος Οργανισμού, που έγινε την 14.7.2024 σε τοπικές κοινότητες των δήμων Ευρώτα και Σπάρτης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών, ηλικίας 20 και 21 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και για όπλα Συνελήφθη, χθες (15.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 64χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αύλειο χώρο, -3- φυτά κάνναβης, ύψους έως -160- εκατοστών περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -27- γραμμαρίων, τσιγαριλίκι κάνναβης, πιστόλι μετά γεμιστήρα και -15- φυσίγγια.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα