Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Τα θέματα της οικογένειάς σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα και θα πρέπει να κρατάτε την ψυχραιμία και την ισορροπία σας. Ισως χρειαστεί να κάνετε και τον διαιτητή ανάμεσα σε δύο οικογενειακές παρατάξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Και σήμερα τα θέματα που σας έχουν φορτίσει από χθες θα εξακολουθήσουν. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο και χώρο να εντάξετε και τα ζητήματα της εργασίας σας στο πρόγραμμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Και σήμερα θα ασχοληθείτε με την επίλυση οικονομικών ζητημάτων. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ακόμα κι αν δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες οριστικά, τουλάχιστον μπαίνουν σε μια σειρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βρείτε μεγαλύτερη κατανόηση από τα ανδρικά πρόσωπα σήμερα, παρά από τις γυναίκες. Αναζητήστε συμβουλές και βοήθεια από τους άνδρες γνωστούς και φίλους σας.

ΛΕΩΝ: Η ημέρα είναι εξαιρετικά δύσκολη σε όλα τα επίπεδα. Προσέξτε την υγεία σας. Αποφύγετε τις υπερβολές στο φαγητό, στο ποτό και τις κακές συνήθειες και διαφυλάξτε την καλή σας φυσική κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε σημασία στα θέματα της υγείας σας. Αν δεν πάσχετε εσείς από κάτι, δείξτε την ευαισθησία σας σε κάποιο θέμα υγείας εντός προσφιλούς σας προσώπου. Συμπαρασταθείτε όπου χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στα θέματα των σχέσεών σας. Μην αφήνετε εξωγενείς παράγοντες να παρεμβαίνουν στις προσωπικές αισθηματικές σας σχέσεις, γιατί θα κλυδωνίζονται και άκρη δεν θα βγάζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναβάλλετε για αργότερα τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Η ημέρα δεν ευνοεί καθόλου και θα έχετε πρόβλημα αν συνεχίσετε την προώθησή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Μην αρπάζεστε με το παραμικρό, όσο φορτισμένοι κι αν είστε. Προσέξτε τις προστριβές με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Την προσοχή σας θα αποσπάσει η δουλειά, αλλά όμως είστε αρκετά φορτισμένοι από τα άγχη και την κούραση που φέρνουν και θα κάνετε λάθη, αν δεν ανακτήσετε την ψυχραιμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για μία ακόμα ημέρα, η υγεία σας ή ενός προσφιλούς σας προσώπου θα σας κρατήσει σε εγρήγορση. Σύντομα, όμως, το πρόβλημα βρίσκει λύση και εσείς επιτέλους ησυχάζετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξακολουθείτε και εμπλέκετε τους φίλους σας στα προσωπικά σας και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Γίνετε λίγο πιο δυναμικοί στις ερωτικές σας διεκδικήσεις και μην επαναπαύεστε στις συμβουλές των φίλων.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα