Ο Νίκος Οικονομόπουλος στις 2 Αυγούστου στο Γήπεδο Άργους

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συναυλία του αγαπημένου καλλιτέχνη Νίκου Οικονομόπουλου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024, στο Γήπεδο Άργους. Η εκδήλωση υπόσχεται να προσφέρει στους θαυμαστές μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, ενέργεια και αξέχαστες στιγμές.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένας από τους κορυφαίους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Με την χαρακτηριστική του φωνή και τη σκηνική του παρουσία, υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:

  • Ημερομηνία: Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024
  • Ώρα: Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00, η συναυλία ξεκινά στις 21:00
  • Τοποθεσία: Γήπεδο Άργους, Άργος
  • Εισιτήρια: Διατίθενται online στο https://www.ticketservices.gr/event/nikos-oikonomopoulos-argos-2024/?eventid=10772&showid=70611 και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης
  • Σημεία προπώλησης: Retro Restaurant Argos, Redtech Nafplio, Κοντοχριστόπουλος Toys Κόρινθος.
    *Το γραφείο Alkyonis Travel (Παπαδάς Παναγιώτης, Κολιάτσου 75 Κόρινθος) διοργανώνει εκδρομή για τη συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου.
    Τιμή μεταφοράς: 10€ Τηλ. Επικοινωνίας: 6944270959

Εισιτήρια και Προσφορές: Τα εισιτήρια για τη συναυλία είναι ήδη διαθέσιμα και οι θαυμαστές ενθαρρύνονται να τα προμηθευτούν έγκαιρα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση του καλοκαιριού. 

Βρείτε τη σελίδα μας στο Facebook εδώ: https://www.facebook.com/profile.php?id=61562316505140 και ακολουθήστε μας για να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό για δωρεάν εισιτήρια!

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα