Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Είστε πολύ αισιόδοξοι και αυτό είναι καλό. Αρκεί να μην κάνετε υπερβολές και να μην υπερβαίνετε τα εσκαμμένα κάθε κατάστασης, γιατί αυτό θα σας κοστίσει την απώλεια της ορθής σας κρίσης.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέματα του στενού αλλά και του ευρύτερου οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας φορτίζουν ψυχολογικά και σας αποσπούν την προσοχή από άλλα, πιο καίρια θέματα της εργασίας και των οικονομικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι πολύ κατάλληλη και κρίσιμη ημέρα για τις οικονομικές σας συναλλαγές με το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τρίτους γενικότερα. Ευνοούνται αυτού του είδους οι συναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να κινηθείτε πολύ συνετά σήμερα, που η μέρα είναι φορτισμένη και εσείς εκνευρισμένοι. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, αν θέλετε να εξελιχθούν σωστά οι υποθέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Μείνετε προσγειωμένοι και ήρεμοι και μη σκέφτεστε μεγαλεπήβολα σχέδια. Ονειρευτείτε εντός πραγματικότητας, ειδάλλως θα έρθετε αντιμέτωποι με την απογοήτευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας προς τους φίλους και συνεργάτες σας. Είναι πολύ πιθανό να διαπληκτιστείτε έντονα και ίσως έρθετε σε ρήξη μαζί τους, που μπορεί να είναι και οριστική.

ΖΥΓΟΣ: Θα κάνετε υπερβολές, τόσο για τα προσωπικά σας όσο και για τα ζητήματα της καθημερινότητας. Αν, όμως, ξεφύγετε από το μέτρο, δεν θα μπορέσετε αργότερα να πάρετε πίσω λόγια που είπατε ή πράξεις που κάνατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περιορίστε τις δραστηριότητές σας στις απολύτως απαραίτητες. Δεν είναι ευνοϊκή ημέρα για περισσότερα απ’ όσα πρέπει. Διαφυλάξτε τις προσωπικές σας σχέσεις από την υπερβολική σας συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή, αλλά ταυτόχρονα και δύσκολη. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε και ενδείκνυται και μη σκέφτεστε ούτε το ρίσκο ούτε και την προσπάθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν κάποιες υποθέσεις σας καθυστερούν, αυτό οφείλεται στο ότι βιάζεστε και κάνετε λανθασμένες επιλογές. Ηρεμήστε και αφήστε τα πράγματα να συμβούν στο χρόνο τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ήρθε η ώρα να αντιληφθείτε ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή απ’ ό,τι δίνατε ως τώρα. Ενα θέμα υγείας, που έχει κυρίως ψυχοσωματικά αίτια, θα σας απασχολήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι συμβουλές που σας δίνουν οι εμπλεκόμενοι φίλοι για τα αισθηματικά σας δεν είναι σωστές και περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Προσπαθήστε να αποφασίζετε μόνοι γι’ αυτά τα θέματα.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα