Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά και για το -κατά περίπτωση- αδίκημα της πλαστογραφίας Συνελήφθησαν, χθες (13.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, -3- ημεδαποί, 25χρονος, 58χρονη και 66χρονος, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αύλιο χώρο οικίας βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -2,9- μέτρων, περίπου, τα οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον,  σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5- χαρτονομίσματα, αμφιβόλου γνησιότητας καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (13.7.2024) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 52χρονος ημεδαπός γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του και σε αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -44,2- γραμμαρίων.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (13.7.2024) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 23χρονος ημεδαπός γιατί σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,3- γραμμαρίων.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος αλλοδαπής, που έγινε την 5.7.2024. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2-ημεδαπών, 53 και 55 ετών, αντίστοιχα, για απάτη.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) μετά από Βούλευμα Συνελήφθη, χθες (13.7.2023) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, 21χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς Συνελήφθη, χθες (13.7.2024) το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 44χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει σκύλο για τον οποίο δεν πληρούνταν οι κανόνες ευζωίας του. Τέλος, στον 44χρονο επιβλήθηκε τα προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, προχθές (12.7.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- κυνηγετικό όπλο, -1- πιστόλι, -3-μαχαίρια, με μήκη λάμας -17-, -16- και -14- εκατοστά, αντίστοιχα, καθώς και -214- φυσίγγια.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (13.7.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε αυτοσχέδιο μαστίγιο, το οποίο κατασχέθηκε.

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα