Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας στην 8η Αναβίωση των Νέμεων Αγώνων

Στις 28 – 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της 8ης Αναβίωσης των Νέμεων Αγώνων στο Στάδιο της Αρχαίας Νεμέας (8η Σύγχρονη Νεμεάδα).
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας – Hellenic Rescue Team of Argolis ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Συλλόγου για την Αναβίωση των Νέμεων Αγώνων, παρείχε εθελοντικά υγειονομική κάλυψη με 11 εθελοντές διασώστες, τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024,καθόλη τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγωνισμάτων από τις 7:00 π.μ. έως τις 17:00μ.μ. διασφαλίζοντας την υγεία και την ασφάλεια τόσο των αθλητών, που έλαβαν μέρος, όσο και των παρευρισκόμενων θεατών.
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για το κάλεσμα και την εμπιστοσύνη απέναντι στο έργο της ομάδας μας. The Society for the Revival of the Nemean Games
Η Ε.Ο.Δ. Αργολίδας, αποτελείται από εθελοντές, οι οποίοι έχουν λάβει άριστη εκπαίδευση και φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την παροχή πρώτων βοηθειών. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε έκτακτη ανάγκη, διασφαλίζοντας έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση.
Αγκαλιάζουμε το εθελοντικό πνεύμα και υπενθυμίζουμε ότι η προσφορά, έστω και μικρή, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα