Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη δεν συμβάλλει θετικά στη διατήρηση της ηρεμίας σας. Προσωποποιείτε τις καταστάσεις και αυτό δυσχεραίνει τις σχέσεις σας με φίλους, συνεργάτες και σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τα σοβαρά για αργότερα. Σήμερα προτιμήστε να περάσετε πιο ανάλαφρα, ίσως να βγείτε να διασκεδάσετε, γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τις σοβαρές υποθέσεις και αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα, γιατί μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έκτακτες οικονομικές καταστάσεις και θα σας λείψουν τα χρήματα. Καλό είναι να επιδιώξετε τη μετριοπάθεια στα έξοδα.

ΛΕΩΝ: Οικονομικά θέματα προωθούνται, ενώ οι υπόλοιπες εκκρεμότητες μπαίνουν στην κανονική τους πορεία. Μην αφήσετε νέα προβλήματα να προστεθούν στα παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από δω και στο εξής μπορείτε άνετα να αποφασίσετε σοβαρά για τα πολύ σοβαρά ζητήματα, χωρίς φόβο και πάθος, αλλά και να διευθετήσετε οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν πάει πίσω.

ΖΥΓΟΣ: Τα προβλήματα των προσωπικών σας σχέσεων στο προσκήνιο, καθώς καλείστε να πάρετε σοβαρές και υπεύθυνες αποφάσεις για την εξελικτική τους πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα θέμα υγείας με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Το ίδιο ισχύει και για την εργασία. Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του. Μεριμνήστε, ειδάλλως θα ζημιωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο,τι είχε να κάνει με τα οικονομικά σας στο παρελθόν και σας είχε δυσκολέψει, από σήμερα και μετά παίρνει το δρόμο του προς λύση και διευθέτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η οικογένεια, τα μέλη της και τα ζητήματα που σας απασχολούν από κοινού μαζί τους στο προσκήνιο προς ανάλυση, συζήτηση, λύση. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου πιο ηλικιωμένου προσώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέματα υγείας, δικά σας ή προσφιλών σας προσώπων, προωθούνται. Τα προβλήματα του επαγγελματικού σας χώρου λύνονται επίσης με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ: Φορτισμένοι από ένα οικονομικό θέμα που σας προβληματίζει και καθυστερεί ως προς τη λύση του, θα τα βάλετε με όλο τον κόσμο. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα κάνετε λάθη που δεν διορθώνονται.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα