Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε καθημερινά τους αγρότες και κτηνοτρόφους μας»

Ο Δήμος Τρίπολης συνεχίζει καθημερινά τις παρεμβάσεις, όχι μόνο στην πόλη της Τρίπολης, αλλά και στα χωριά. Συγκεκριμένα, τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου, με ειδικό γκρέιντερ εσκαφέα (JCB) και το συντονισμό του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Βασίλη Κοττή, προχώρησαν σε εκτεταμένες εργασίες αγροτικής οδοποιίας που περιλαμβάνουν παρεμβάσεις συντήρησης των οδοστρωμάτων, καθαρισμό χαντακιών, κοπή χόρτων κλπ.

Εργασίες πολύ σημαντικές αφού επιτυγχάνεται η ευκολότερη, ασφαλέστερη και ταχύτερη πρόσβαση όλων των μηχανημάτων και οχημάτων και παράλληλα, εξασφαλίζεται η ροή των υδάτων. Οι εν λόγω παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν τόσο στην Τρίπολη όσο και στα χωριά Λεβίδι, Βλαχέρνα, Κάψια, Κακούρι, Ασέα, Αθήναιο, Λιανού, Κεραστάρι, Αραχαμίτες.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κωνσταντίνος τόνισε: “Βασικός μας άξονας είναι η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και η ενίσχυση της ασφάλειας της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τρίπολης. Συνεχίζουμε δυναμικά καθημερινά, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγροτικό πληθυσμό και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων”.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα