Η ανεξαρτητοποίηση Δούρου στο ΔΣ Άργους – Μυκηνών

Την δήλωση ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό Παπαιωάννου του Παναγιώτη Δούρου ανέγνωσε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Άργους – Μυκηνών ο πρόεδρος του σώματος.

Δείτε στο 04:40

Ο Πρόεδρος, διευκρινιστικά, ανέφερε πως στις περιπτώσεις ανεξαρτητοποίησης δεν δίδεται το δικαίωμα συμμετοχής του συμβούλου που ανεξαρτητοποιείται σε άλλο συνδυασμό, στην δημοτική επιτροπή αλλά και το δικαίωμα θέσης αντιδημάρχου. Η δημοτική αρχή μπορεί να αξιοποιήσει τον σύμβουλο που ανεξαρτητοποιείται όπως θα έπραττε με έναν απλό πολίτη, ως ειδικό δηλαδή σε κάποια συγκεκριμένα θέματα.

Ο Παναγιώτης Δούρος υπενθυμίζουμε, ανεξαρτητοποιήθηκε ηχηρά μάλιστα, όταν κλήθηκε ουσιαστικά σε απολογία από την παράταξή του για την απόφαση της ψήφου του αναφορικά μα το δάνειο που εισηγήθηκε η δημοτική αρχή. Ο ανεξάρτητος πλέον σύμβουλος μίλησε για μάσκες που έπεσαν και συνεχίζουν να πέφτουν αλλά και για την δική του αταλάντευτη και αδέσμευτη πορεία στην αυτοδιοίκηση.

Ανεξάρτητος συνεχίζει ο Παναγιώτης Δούρος!

Η παράταξη Παπαιωάννου σηκώνοντας το γάντι απάντησε με τον ίδιο σκληρό τρόπο σημειώνοντας στην κατακλείδα της ανακοίνωσης πως «επιτέλους παραιτήθηκε», αποκαλύπτοντας ουσιαστικά το κακό κλίμα που υπήρχε εδώ και καιρό μεταξύ της παράταξης και του συμβούλου.

Η Συμφωνία Δημιουργίας απαντά στον Π.Δούρο: Επιτέλους ανεξαρτητοποιήθηκες!

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα