Αργυροπούλου: Καλύψαμε σε λίγους μήνες κενά ετών

Η πολιτική βούληση του Δημάρχου μας, κυρίου Ιωάννη Μαλτέζου, να διαχωριστεί ο ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας της ανακύκλωσης από τον τομέα της καθαριότητας, απορριμμάτων και διαχείρισης οχημάτων, επιβεβαιώθηκε και από τη χθεσινή απόφαση ανάθεσης καθηκόντων.

Η ανακύκλωση, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μπήκε στη καθημερινότητα μας και αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας.

Με σαφή σχεδιασμό και αφοσίωση, καταφέραμε μέσα σε λίγους μήνες να καλύψουμε κενά αρκετών ετών. Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Στόχος μας είναι η ανακύκλωση να αναπτυχθεί έτι περαιτέρω, ώστε να καταστεί ο Δήμος Άργους – Μυκηνών πρωτοπόρος στο τομέα της κυκλικής οικονομίας και της περιβαλλοντικής προστασίας. Δεσμευόμαστε να γίνουμε περήφανοι για το τόπο μας τόσο στο τομέα αυτό όσο και στους λοιπούς.

Στον κ. Δημάκη, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης από την αρχή της θητείας μου, εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Έχει πάντα την αρωγή μου σε ό,τι χρειαστεί.

Ως Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Περιβαλλοντικής Καινοτομίας θα ήθελα να εκφράσω στο Δήμαρχο, Ioannis Maltezos τις ευχαριστίες μου για τη διαρκή εμπιστοσύνη, συνεργασία και υποστήριξή του .

Όλοι μαζί, εργαζόμαστε αδιάλειπτα ώστε να παράξουμε ουσιαστικό έργο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα