Απών, ξανά, ο Καμπόσος από το δημοτικό συμβούλιο!

Με την απουσία φαίνεται πως ορίζει τα καλώς ασκούμενα καθήκοντά του ως εκλεγμένος στο δημοτικό συμβούλιο Άργους – Μυκηνών ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος. Και στην σημερινή συνεδρίαση η θέση του στα έδρανα της μειοψηφίας ήταν κενή, απόφαση προφανώς συνειδητή του ιδίου αφού δεν είναι η πρώτη φορά!

Αδυνατεί ο πρώην δήμαρχος να προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο; Τον αρνείται; Δεν αποδέχεται την θέση στην οποίαν τον κατέταξε ο Αργειακός λαός;

Κι αν ναι γιατί δεν παραιτείται;

Έχουμε στο πρόσφατο παρελθόν αρθρογραφήσει για την στάση του πρώην δημάρχου και την επιλογή του να μην παραιτείται προφανώς επειδή η παραμονή του ως ενεργός δημοτικός σύμβουλος του δίνει το δικαίωμα θέσης ,και μισθού βεβαίως ,στον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

Η επιλογή του ωστόσο να απέχει εκ των καθηκόντων του στο ΔΣ δεν περνά απαρατήρητη και σίγουρα αποδεικνύει την φράση που μετεκλογικά ο ίδιος είχε πει δημοσίως, πως, η θητεία στο δήμο Άργους Μυκηνών είναι μια παρένθεση που κλείνει. 

Κι αυτή είναι μια φράση που η Αργείοι οφείλουν να μην ξεχνούν αφού πλεον, ο πρώην δήμαρχος με την στάση του την αποδεικνύει περίτρανα.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα