Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Στα οικογενειακά ζητήματα, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την ευελιξία και τη διπλωματία, αν θέλετε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας και να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις δυσκολίες της ημέρας θα βοηθήσουν τόσο οι δικοί σας άνθρωποι, που σας αγαπούν, όσο και πρόσωπα κύρους, που θέλουν και μπορούν να προωθήσουν τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για δουλειά και οικονομική διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Φροντίστε να τις αρπάξετε και να κάνετε τη δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετά ευνοϊκή η ημέρα, θα φέρει λύση σε πολλά από τα προβλήματά σας. Κυρίως, όμως, το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Είναι μια καλή ευκαιρία να προωθήσετε σήμερα τα οικονομικά σας σχέδια, είτε αυτά είναι βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα. Μια νέα γνωριμία εξάπτει την ερωτική σας φαντασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα θέματα των σχέσεων πάσης φύσεως στο προσκήνιο. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, με τους συνεργάτες σας, με τους φίλους σας και συμπαρασταθείτε στα προβλήματά τους.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα μπορέσετε να προωθήσετε επαγγελματικά και θέματα των φίλων. Η κοινωνική σας ζωή εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας και με τη συμπεριφορά σας ανεβαίνετε στα μάτια των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, επιλέξτε να μείνετε στον προσωπικό σας χώρο, του σπιτιού, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα ζητήματα της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων μπορούν να περιμένουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο,τι κι αν έχετε κατά νου να κάνετε σήμερα, κάντε το ανεπιφύλακτα, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι δύσκολο. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για σας. Εκτός αυτού όμως, θα έχετε και τη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα σχέδιά σας, τα όνειρά σας, οι επιδιώξεις και ό,τι έχετε κατά νου σήμερα δείχνουν προς τα πού οδεύουν. Σιγουρεύεστε ότι βαδίζετε στον σωστό δρόμο και αυτό σας ικανοποιεί. Σύντομα θα έχετε καλά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε από τους ευνοημένους της ημέρας, μιας και το πλανητικό σκηνικό συμβάλλει στην ομαλή εξέλιξη των επιδιώξεών σας, αλλά και σας δίνει την εύνοιά του για να πετύχετε τα μέγιστα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευνοείται ο οικονομικός τομέας και μπορείτε, επιτέλους, να κάνετε τους υπολογισμούς σας σε ό,τι αφορά τις επικείμενες διακοπές σας. Προσέξτε μόνο να μην ξεφύγετε με τα έξοδα πριν από τις διακοπές.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα