Εξιχνίαση μίας κλοπής τροχοφόρου στην Αργολίδα, Συλλήψεις σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής τροχοφόρου Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, -1- περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπής, που έγινε την 8.7.2024 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για πλαστογραφία Συνελήφθη, προχθές (8.7.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί όχημα στο οποίο είχε τοποθετήσει πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ανωτέρω όχημα είχε κλαπεί την 16/17.6.2024  από το Λουτράκι.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (9.7.2024) το μεσημέρι, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 35χρονη αλλοδαπή, γιατί την 8.7.2024 αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο αλλοδαπού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής και για το -κατά περίπτωση- αδίκημα παράβασης της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (9.7.2024) το μεσημέρι, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, -2- ημεδαποί, ηλικίας 32 και 36 ετών, αντίστοιχα, διότι κατελήφθησαν να προσπαθούν να αφαιρέσουν καλώδια από κολώνα φωτισμού. Επιπλέον, στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς Συνελήφθη, χθες (9.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 37χρονος ημεδαπός γιατί την 8.7.2024 εγκατέλειψε -6- κουτάβια. Επιπλέον, στον 37χρονο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς Συνελήφθη, χθες (9.7.2024) το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 33χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει σκύλο για τον οποίο δεν πληρούνταν οι κανόνες ευζωίας του. Τέλος, στον 33χρονο επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (10.7.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κυπαρισσία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 59χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρα -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως -65- εκατοστά, περίπου καθώς και να κατέχει -13,8- γραμμάρια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα