Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (9.7.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 18χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (8.7.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,6- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος αλλοδαπού, που έγινε την 24.5.2024 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- αλλοδαπών, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (8.7.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -9- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (8.7.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,69- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού Συνελήφθη, χθες (8.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε εξωτερικό χώρο -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως -2,4- μέτρων, περίπου, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, διαπιστώθηκε εξωτερικά της οικίας του 42χρονου να έχουν συγκεντρωθεί λιμνάζοντα ύδατα με έντονη δυσοσμία, στερούμενος βόθρου καθώς και απορρίμματα, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μόλυνση του εδάφους.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες (8.7.2024) το βράδυ, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε οικία ημεδαπού και ερεύνησε τους χώρους με σκοπό την κλοπή.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα