Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 08 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Έντονη η ημέρα, θα φέρει αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, διαπληκτισμούς με τους αγαπημένους σας, αλλά και νεύρα που δεν αντιμετωπίζονται εύκολα. Καλό είναι να αναζητήσετε τρόπους να εκτονωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα φορτιστείτε συναισθηματικά από πρόσωπα του στενού σας οικογενειακού κύκλου και θα χάσετε την ψυχραιμία σας πολλές φορές στη διάρκεια της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν αιτίες διαφωνιών που ούτε είχατε φανταστεί. Συνεργάτες, συνεταίροι, φίλοι, γνωστοί, αλλά και η οικογένεια, θα έχουν θέματα μαζί σας σήμερα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε τη λογική, την ορθή σας κρίση αλώβητη από τα γεγονότα και τις καταστάσεις σήμερα. Η ένταση μπορεί να φέρει ακόμα και ατυχήματα από απροσεξία ή βιασύνη.

ΛΕΩΝ: Αν σκοπεύετε να κάνετε κρυφές και μυστικές κινήσεις και επαφές, καλό είναι να τις αποφύγετε σήμερα. Αφενός γιατί υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν, αφετέρου γιατί δεν έχετε την παραμικρή εύνοια γι’ αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τεντωμένα νεύρα, εσωτερική ένταση και καθόλου ψυχραιμία δεν πάτε πουθενά. Πόσω μάλλον να επιδιώξετε να υλοποιηθούν σχέδια που χρειάζονται καθαρό μυαλό και ορθή κρίση.

ΖΥΓΟΣ: Ο Άρης επηρεάζει τον ψυχισμό σας. Προσοχή, προσοχή, προσοχή. Σκεφτείτε διπλά και τριπλά οτιδήποτε με το οποίο πρόκειται να καταπιαστείτε και πάνω απ’ όλα μη βιάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα αποτελέσματα που περιμένετε θα είναι εξαιρετικά, αν φυσικά δεν σας πιάσει μανία καταδιώξεως και δεν μπείτε στη διαδικασία να προσπαθήσετε να επισπεύσετε τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Την ολίγον πεσμένη ψυχολογία σας ρίχνει ακόμα περισσότερο ένα οικονομικό θέμα, που για να λυθεί, θέλει άμεσα χρήμα. Και από αυτό εσείς, αυτόν τον καιρό, δεν το ’χετε σε πλεόνασμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε προσεκτικοί αν πρόκειται να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε. Έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες και μην επιδιώκετε ανέφικτα σχέδια. Αρκεστείτε στην πραγματικότητα των πραγματοποιήσιμων επιδιώξεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Και θα παρεξηγηθείτε και θα σας παρεξηγήσουν. Και θα παρανοήσετε και θα παρανοήσουν οι άλλοι εσάς. Όπως και να έχει, η ημέρα είναι έντονη και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατάτε ισορροπημένη συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο οικονομικός τομέας αποκτά σήμερα ιδιαίτερη ευαισθησία από ένα ζήτημα που παραμένει άλυτο εδώ και καιρό. Τα αισθηματικά περνούν μια περίοδο κρίσης, με άγνωστα αποτελέσματα.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα