Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 06 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να διευθετήσετε εκκρεμότητες με ασφαλιστικά ταμεία, γραφειοκρατικά ζητήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και τα απρόοπτα ξεφυτρώνουν εκεί που δεν το περιμένετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αγορά προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας θα δώσει ώθηση στις δουλειές σας. Για κάποιους το μυαλό έχει αρχίσει να τρέχει σε διακοπές και διασκέδαση, αλλά προς το παρόν υπάρχουν άλλες ανάγκες να καλυφθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γοητευτικοί, ιδιαίτερα σαγηνευτικοί με την εμφάνιση αλλά και το λόγο σας, θα προσελκύσετε ανθρώπους που αφενός έχουν κοινά ενδιαφέροντα, αφετέρου διαθέτουν τα προσόντα που εσείς ζητάτε από μια σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανάγκες της οικογένειάς σας θα σας στερήσουν κάποιες δικές σας μικρές απολαύσεις, όπως αγορές και μικρά έξοδα. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα παραπονεθείτε.

ΛΕΩΝ: Οι επικοινωνίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον τομέα των σχέσεων μέχρι και τα τελειώματα του μήνα και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ελεύθεροι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο κι αν είστε σε διακοπές, ακόμα καλύτερα, μιας και οι έρωτες του καλοκαιριού ανοίγουν προοπτικές σταθερότητας.

ΖΥΓΟΣ: Σκέφτεστε διακοπές και δεν έχετε άδικο, καθώς έχετε κουραστεί αρκετά. Όμως οι υποχρεώσεις σας δεν έχουν τελειώσει. Καλά θα κάνετε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα και μάλιστα να είστε όσο πιο συνεπείς γίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με καλή στρατηγική και ορθή κρίση, ώστε να ερμηνεύετε σωστά τα μηνύματα του συντρόφου σας, θα καταφέρετε να παγιώσετε τις σχέσεις που επιθυμείτε διακαώς να κρατήσετε στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να σας προβληματίσει το γεγονός ότι όλα παραμένουν τα ίδια στη δουλειά και τίποτα δεν λέει να αλλάξει. Όσοι ασχολείστε με συγκεκριμένα αντικείμενα εργασίας ίσως να πλήξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα οικονομικά θα είναι ισορροπημένα, εσείς όμως φροντίστε να είστε σε ετοιμότητα για ξαφνικά έξοδα, αλλαγές και ανακατατάξεις στα εισοδήματα, αλλά και ανάγκες που θα πρέπει να καλυφθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μικρές αλλά ουσιαστικές οικονομικές επιτυχίες και μια σημαντική βελτίωση των εισοδημάτων σας θα σας χαροποιήσει. Φροντίστε μόνο να διατηρήσετε αυτή την κατάσταση αποφεύγοντας τα αλόγιστα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιοι μπορεί να απογοητευτείτε πιστεύοντας ότι οι ευκαιρίες για γνωριμίες έρχονται και χάνονται, αλλά ξέρετε καλά ότι αυτό δεν συμβαίνει. Αργότερα τα πράγματα θα φτιάξουν και η αισθηματική σας ζωή θα απογειωθεί.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα