Δικαίωσε τον Διομήδη ο Μπαλτατζής!

Όταν η Διοίκηση του Διομήδη, αναγνωρίζοντας το ήθος και τις ικανότητες του Χάρη Μπαλτατζή, του πρότεινε να αναλάβει ένα από τα πλέον πετυχημένα τμήματα των Ακαδημιών, είχαμε γράψει πώς η πρόκληση για ένα γεννημένο μαχητή και νικητή σαν κ αυτόν ήταν άκρως δελεαστική. Δε διέψευσε καθόλου τις προσδοκίες.
Με την καθοδήγηση του Χάρη το τμήμα κέρδισε δυο συνεχόμενες πρώτες θέσεις στο Danaon Cup-Lena Petraki και στην πρώτη τους χρονιά ως Παίδες το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η ήρεμη δύναμη των Ακαδημιών εξέλιξε αγωνιστικά τα παιδιά, προσθέτοντας στο παιχνίδι τους ωριμότητα και σοβαρότητα. Με την παρουσία στο φετινό F8, πρώτη φορά ως προπονητής, δικαίως θα κατακτούσε ασυζητητί το τίτλο του MVP Coach αν υπήρχε. Ο τελευταίος λόγος και η αυλαία της ενημέρωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων 2024 ανήκει δικαιωματικά στον Χάρη, πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας:
«Ό,τι και να πω είναι λίγο για αυτά τα παιδιά. Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά. Έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν και εκεί που δεν ακολουθούσε το σώμα, έδωσαν και την ψυχή τους. Παρά τις όποιες δυσκολίες είχαμε κατά την διάρκεια της χρονιάς με την έλλειψη επίσημων αγώνων αλλά και σοβαρών τραυματισμών, δε σταματήσαμε να δουλεύουμε για να φτάσουμε εδώ σήμερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου έναν έναν ξεχωριστά, την κ. Γωγώ Παπαδημητρίου έφορο της ομάδας, που είναι πάντα εκεί να στηρίζει και να βοηθάει εμένα και τα παιδιά σε ό,τι χρειαστεί, την διοίκηση της ομάδας, αλλά και τους γονείς των παιδιών που και αυτοί συμβάλλουν με όποιο τρόπο μπορούν στην εξέλιξη τους. Συνεχίζουμε! Καλό καλοκαίρι!!»

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα