Το “Ναύπλιο Επόμενη Μέρα” ζητάει αλλαγή τοποθεσίας για την συναυλία του Στέφανου Κορκολή

ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΚΟΡΚΟΛΗ

Ωραίο το Μπούρτζι αλλά όχι για μια τέτοια συναυλία με τόσο μεγάλο μουσικό ενδιαφέρον από τους συμπολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου μας.

Με μια αδιαφανή διαδικασία που διήρκεσε μόλις κάποια λεπτά εξαντλήθηκαν οι ελεύθερες θέσεις της συναυλίας του σπουδαίου τραγουδιστή μας Στέφανου Κορκολή στο Μπούρτζι στα πλαίσια του 33ου Φεστιβάλ Ναυπλίου.

Αν δεν το έχετε αντιληφθεί κ. Ορφανέ υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από συμπολίτες μας που δεν κατάφεραν να κλείσουν θέσεις στη συναυλία αποδοκιμάζοντας την Επιτροπή του Φεστιβάλ και τη Δημοτική Αρχή για τη διαχείριση της όλης κατάστασης.

Ζητούμε να μάθουμε πόσες ήταν οι διαθέσιμες θέσεις για το απλό κοινό και πόσες για τους επισήμους της συναυλίας!!!

Ο ελιτίστικος τρόπος που επιδείξατε διχάζει την κοινωνία του Ναυπλίου. Θα μπορούσε να είχε επιλεγεί το Μπούρτζι ως συναυλιακός χώρος για κάποια άλλη εκδήλωση και όχι για τη συγκεκριμένη που από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της παρουσίασε τεράστιο ενδιαφέρον.

Παραμένετε απαθείς εδώ και ώρες στο γεγονός και κανένας δεν έχει αναλάβει μια πρωτοβουλία.

Έστω και την ύστατη ώρα εδώ που έφτασε η κατάσταση αναλάβετε τις ευθύνες σας. Αλλάξτε τον τόπο διεξαγωγής της συναυλίας ΤΩΡΑ. Δεν έχετε το δικαίωμα να βάζετε στεγανά στη μουσική τόσο του Στέφανου Κορκολή όσο και του τεράστιου Μίκη Θεοδωράκη.

ΥΓ Και μην πείτε ότι φταίνε οι προηγούμενοι που άνοιξαν το Μπούρτζι.

Έχει καταντήσει ανέκδοτο

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα