Οι παρέες γράφουν Ιστορία!

Και αυτή εδώ είναι μια παρέα δεμένη από μικρά. Από μίνι όταν ξεκίνησαν έδειξαν το μέταλλο του μαχητή που έχουν. Αρνούνται να χάσουν, αρνούνται να πετάξουν λευκή πετσέτα. Δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τη κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα. Νικητές ή ηττημένους η κόρνα της λήξης θα τους βρει με ψηλά το κεφάλι, περήφανους που τα έδωσαν όλα.

Έχουν κάνει τρομερές υπερβάσεις σε αυτό το τουρνουά. Χωρίς επίσημους αγώνες στα πόδια τους ξεκίνησαν με σημαντικό μειονέκτημα έναντι των υπολοίπων ( φανταστείτε αυτή η ομάδα όπως και όλα τα τμήματα των Ακαδημιών να είχαν 15-20 επίσημα παιχνίδια ετησίως…)

Τους λείπει η αγωνιστική δράση αλλά δεν τους λείπει η προετοιμασία, η εντατική και συστηματική δουλειά και απίστευτα αποθέματα ψυχής, κουράγιου, πείσματος και πάθους. Πάθους να κυνηγήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους με όλες τους τις δυνάμεις. Πάθους να φανούν αντάξιοι διάδοχοι των άλλων πετυχημένων τμημάτων του Διομήδη. πάθους να διαφημίσουν και αυτοί σε όλη την Ελλάδα το Διομήδη και το Άργος.

Και τα κατάφεραν περίφημα. Τίμησαν και με το παραπάνω τον αρχαίο Λύκο του Άργους που φέρουν στο στήθος και το στέμμα του Βασιλιά Διομήδη. Κέρδισαν το σεβασμό και την εκτίμηση όλων για τη μαχητικότητα, την ομαδικότητα και το ήθος τους κάνοντας μας όλους περήφανους που τους καμαρώνουμε να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Αύριο (σήμερα)απομένει ένας τελευταίος αγώνας. Μια τελευταία μεγάλη μάχη για το ποιός θα είναι ο πρωταθλητής. Ξέρουμε ότι θα μπείτε όπως κάνετε πάντα να τα δώσετε όλα μέχρι το τέλος, παρά την κούραση, παρά τα προβλήματα. Ξέρουμε ότι οι γροθιές σας θα είναι και πάλι σφικτές ψηλά. Και ξέρουμε ότι στο τέλος θα έχετε την τιμή να φύγετε από το παρκέ με ψηλά το κεφάλι, περήφανοι για την προσπάθεια σας. Αύριο στις 12.00 όλο το Άργος ενώνει τις φωνές του να σας στηρίξει, με τις ευχές όλων και τη θετική μας αύρα να σας συνοδεύει. Αύριο στηρίζουμε το δικαίωμα σας στο όνειρο.

Από σήμερα όμως θα σας δώσουμε τα συγχαρητήρια για την εκπληκτική σας πορεία. Σήμερα θα σας πούμε πόσο περήφανους έχετε κάνει όλους τους Αργείους που σας παρακολουθούν. Γιατί ό,τι και να γίνει αύριο μικρή σημασία θα έχει. Κερδίσατε το σεβασμό όλων ήδη.

Μπείτε να χαρείτε τον αγώνα χωρίς άγχος, με έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Ιωνικού.

Καλή Επιτυχία Wolves!!

#diomidishc #wolfaki #argos #nevergiveup #fightforyourdream #F8

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα