Εξιχνίαση μίας απόπειρας κλοπής στη Μεσσηνία, Συλλήψεις σε Αργολίδα και Λακωνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος Συνελήφθη, χθες (1.7.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 48χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να έχει στην κατοχή του δίκυκλο μοτοποδήλατο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 4.6.2024. Ανωτέρω δίκυκλο κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς Συνελήφθη, χθες (1.7.2024) το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 25χρονη ημεδαπή, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει -2- σκύλους για τους οποίους δεν πληρούταν οι κανόνες ευζωίας τους. Στην ανωτέρω επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απόπειρας κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κατάστημα, που έγινε την 30.6.2024 στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα