Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (28.6.2024) το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-
Μυκηνών, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για ληστεία, παράνομη βία, περί ναρκωτικών και περί όπλων.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και για όπλα

 

Συνελήφθη, σήμερα (29.6.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -19,5- γραμμαρίων και -1- μαχαίρι με μήκος λάμας -6- εκατοστά,  τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

 

Συνελήφθη, χθες (28.6.2024) το βράδυ, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -9,4- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθησαν, χθες (28.6.2024) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα σούπερ μάρκετ, εργαλεία, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 49χρονη ημεδαπή, μητέρα του ενός εκ των δύο ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας του.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα  της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθη, χθες (28.6.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας,  από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αρκαδίας, ανήλικος  ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα, στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και για όπλα

 

Συνελήφθη, χθες (29.6.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -2- μαχαίρια με μήκη λάμας -7,5- και -8,5- εκατοστά, αντίστοιχα  και -4- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (28.6.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνιών, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί στη θέα των αστυνομικών απέρριψε στο έδαφος μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνιών.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 27.6.2024 σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνιών. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (28.6.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε μαζί με άγνωστο συνεργό του, την 27.6.2024, αφαίρεσαν από όχημα, τσάντα ημεδαπού, η οποία περιείχε χρήματα και -2- κάρτες τραπέζης με τις οποίες στη συνέχεια πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απάτη Χθες (28.6.2024), άγνωστοι μετέβησαν στην οικία ηλικιωμένου ημεδαπού και με το πρόσχημα ότι συγγενικό του πρόσωπο είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα, κατάφεραν να του αποσπάσουν χρήματα. Ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, προέκυψε ότι οι δράστες που απέσπασαν το χρηματικό ποσό είναι -2- ημεδαποί, 45χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα. Χθες (28.6.2024) το βράδυ εντοπίσθηκε ο 45χρονος, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μεσσήνης όπου και συνελήφθη.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (28.6.2024) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα