ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ: Ευχαριστήριο Μήνυμα προς τη Σχολή Σ.Α.Ε.Κ. Άργους

Ο Σύλλογος «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τη Σχολή Σ.Α.Ε.Κ. Άργους και ιδιαίτερα προς τον Διευθυντή κ. Φίλιππο Δελή, τον υπεύθυνο καθηγητή και Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου κ. Καχριμάνη Αναστάσιο, καθώς και τους σπουδαστές του, για την ανεκτίμητη βοήθειά τους στη δημιουργία και υλοποίηση βάσης δεδομένων διαχείρισης των αιμοδοσιών και αιμοδοτών μας στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική Άσκηση» της ειδικότητας Τεχνικός Η/Υ.

Η εμπειρία και η συμβολή του κ. Καχριμάνη και των σπουδαστών του στην εργασία αυτή υπήρξε καθοριστική. Η νέα αυτή βάση δεδομένων θα βελτιώσει σημαντικά την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα των δράσεων μας στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, εξασφαλίζοντας καλύτερη διαχείριση, άμεση πληροφόρηση και συντονισμό καθώς είναι επιμελημένη και τεχνικά άρτια.

Η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο και την ενέργεια που αφιέρωσαν, καθώς και για τη σημαντική τους προσφορά στην κοινότητα μας.

Η καινοτομία αυτή μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας για μια πιο οργανωμένη και ασφαλή εθελοντική αιμοδοσία.

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτήν την εξαιρετική συνεργασία και στο μέλλον και ευχόμαστε στους σπουδαστές καλή επιτυχία στις σπουδές και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και σε όλο το προσωπικό της ΣΑΕΚ Άργους καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα