40 χρόνια Διομήδης Άργους με Danaon cup – Lena petraki 2024

“Το χαμόγελο της Λένας μας φώτισε και τη χτεσινή βραδιά!;

Στον ιδιαίτερο και υπέροχο χώρο του Fougaro Artcenter είχαμε τη χαρά χτες να καλωσορίσουμε επίσημα όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο Danaon Cup- Lena Petraki 2024.


Παρόντες ο κ. Βασίλης Σιδέρης Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Πελοποννήσου, ο κ. Γιάννης Μαλτέζος Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών και ο κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος μέλος του ΔΣ της Ο.Χ.Ε. οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση και μίλησαν στα παιδιά τονίζοντας τη διαχρονικότητα και τη σοβαρότητα του Danaon Cup και το πόσο σημαντική συνεισφορά έχει στην αγωνιστική τους εξέλιξη.


Παράλληλα τιμήθηκε για τη συνεισφορά του στο Διομήδη Άργους ο Τάσος Κολιγκιώνης, Παγκόσμιος πρωταθλητής BODYBUILDING και με πληθώρα άλλων διακρίσεων.
Φυσικά δεν μπορούσε να λείψει από κοντά μας η Λένα μας. Το χαμόγελο της φώτισε και τη χτεσινή εκδήλωση, όπως μας φώτιζε όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από ένα επετειακό βίντεο που προβλήθηκε με την ιστορία του Διομήδη Άργους, που συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια από την ίδρυση του, και του Danaon Cup.


Η όμορφη βραδιά έκλεισε με πλούσια δώρα που κληρώθηκαν και προσφέρθηκαν σε όλες τις ομάδες!
Ευχαριστούμε πολύ όλες τις ομάδες για την παρουσία τους και φέτος και ευχόμαστε σε όλες καλή επιτυχία στη Β φάση του τουρνουά. Να απολαύσουν τους αγώνες και τη διαμονή τους κοντά μας!
#dclp24

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα