Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής που γύρισε ανάδρομος από χθες θα σας φέρει καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδιά σας. Να μην πτοηθείτε όμως από αυτό. Η υπομονή είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

ΤΑΥΡΟΣ: Τίποτα δεν έχει αλλάξει στον εργασιακό χώρο, ωστόσο οι προσδοκίες σας θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να οπλιστείτε με υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έντονη η κοινωνική σας δραστηριότητα, θα σας κουράσει αλλά δεν θα σας απελπίσει, ενώ τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα θα είναι κοντά σας να βοηθούν και να συνδράμουν στις επιδιώξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι γνωριμίες θα είναι αρκετές και αρκετό θα είναι και το ενδιαφέρον που θα εισπράξετε από τους επίδοξους διεκδικητές της καρδιάς σας. Εσείς όμως παραμένετε αναποφάσιστοι.

ΛΕΩΝ: Τα έσοδά σας θα αυξηθούν, οι σχέσεις σας θα εξυγιανθούν. Η καλύτερη ημέρα για ανάπαυλα και περισυλλογή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ετοιμόλογοι, με ατράνταχτα επιχειρήματα, θα καταφέρετε να κλείσετε συμφωνίες αλλά και να εξελιχθείτε εσείς οι ίδιοι, όπως το έχετε προσχεδιάσει εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιοι από εσάς έχετε ξεκινήσει να ασχολείστε με τα κοινά. Οι νέες γνωριμίες σηματοδοτούν και νέες τρυφερές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφασίζετε να εκπαιδευτείτε στο αντικείμενό σας και αυτό σας εξυψώνει ακόμη περισσότερο στους συναδέλφους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναλογιστείτε τι δεν κάνετε σωστά. Μην ανοίγετε επιπλέον υποχρεώσεις, αν δεν τελειώσετε με τις υπάρχουσες. Παρ’ όλα αυτά, δεν φαίνεται να ξεμένετε από χρήμα και αυτόν το μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μεθοδικότητα που σας χαρακτηρίζει θα είναι ο καταλύτης για να πετύχετε να καταξιωθείτε, αν βρίσκεστε σε ένα νέο περιβάλλον εργασίας. Αν δεν έχετε αλλάξει δουλειά, το ίδιο χαρακτηριστικό είναι αυτό που θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ξεκαθαρίσετε το ρόλο σας, τη θέση σας, σε όσους σας αμφισβητούν με τη συμπεριφορά τους και θα βάλετε μια τάξη στα πράγματα που με τις ίντριγκες είχαν αποσυντονιστεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να δράσετε μεθοδικά και οργανωμένα, καμία δυσκολία δεν είναι ικανή να σας σταθεί εμπόδιο, ούτε να ματαιώσει τις εξελίξεις των υποθέσεών σας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα