Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε ανακατατάξεις τόσο στα οικονομικά όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η ψυχολογία σας, όμως, θα κυμαίνεται από την απόλυτη αδιαλλαξία στην απόλυτη ευελιξία.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καταστάσεις θα σας πιέσουν αρκετά, αλλά δεν πρέπει να χάσετε τον προσανατολισμό και το όραμά σας. Και ο Ερμής και ο Αρης θα βοηθήσουν στο να αποκατασταθούν τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να προσέχετε πάντα στο πώς διαχειρίζεστε τα έσοδά σας, αν είναι εφικτό περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιες μη συμφέρουσες λύσεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά που ωστόσο μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν σωτήριες για τις υποθέσεις και τις επιδιώξεις σας.

ΛΕΩΝ: Έξοδα που δεν είχατε προϋπολογίσει εμφανίζονται και σας φέρνουν εκνευρισμούς. Με έναν καλό επανασχεδιασμό, όμως, θα καταφέρετε να μην έχετε σοβαρές οικονομικές απώλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα χαρείτε από το γεγονός ότι αποδίδετε παραπάνω από το κανονικό στον εργασιακό σας τομέα, και, όπως είναι φυσικό, αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα εισοδήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές ή μεγαλύτερες οικονομικές θυσίες, προκειμένου να δημιουργήσετε το υπόβαθρο ενός θετικού και σοβαρού, νέου ξεκινήματος

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Κρόνος από τον σταθερό Υδροχόο θα σας φέρει κάποιες καθυστερήσεις σ’ αυτά που περιμένετε, η αποζημίωση όμως θα είναι μεγάλη και πολύ ικανοποιητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα πράγματα στις σχέσεις σας δεν είναι κατασταλαγμένα και αυτό το διαπιστώσατε στην πρώτη έκλειψη του μήνα. Ακόμα και σήμερα η κατάσταση είναι έτσι. Να είστε υπομονετικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν κάποιες κόντρες και εντάσεις με επαγγελματικούς κυρίως συνεργάτες, που θα σας εμποδίσουν από να είστε αποτελεσματικοί στη δουλειά. Παρ’ όλα αυτά, οι εντάσεις δεν κρατούν πολύ και εσείς πρόκειται να επωφεληθείτε από τις συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιοι βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικό δίλημμα, έχετε να αντιμετωπίσετε έναν προβληματισμό που σας έχει φέρει σχεδόν σε αδιέξοδο. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στους Διδύμους και δεν βοηθά καθόλου στην επίλυσή του.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε επενδύσεις που ακούγονται δελεαστικές και προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις σας. Η κούραση και το άγχος σταδιακά θα υποχωρούν.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα