Δ.Πτωχός: Οι νέοι μας προωθούν την βιωσιμότητα!

Είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω την ενεργή συμμετοχή των νέων μας σε πρωτοβουλίες που προωθούν τη βιωσιμότητα ως κουλτούρα. Η ανακύκλωση δεν είναι μόνο μια πράξη ευθύνης προς το περιβάλλον, αλλά και ένα βήμα προς την κυκλική οικονομία.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, δημιουργούμε ένα κέντρο κυκλικής οικονομίας και βιοοικονομίας στη Μεγαλόπολη που θα φανεί πολύ χρήσιμο και σε όλους μας, αλλά κυρίως στις επόμενες γενιές.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τα 200 σχολεία της Περιφέρειας μας, που συμμετείχαν στο μεγάλο εκπαιδευτικό διαγωνισμό ανακύκλωσης και έδειξαν τον δρόμο για ένα βιώσιμο μέλλον.

Ο μεγάλος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης της ΤΕΧΑΝ για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είχε στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή των νέων στην ανακύκλωση και την προώθηση της κυκλικής οικονομίας. Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα