Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Την πειθώ την έχετε, την επικοινωνιακή ικανότητα επίσης. Η γοητεία είναι έμφυτη, γι’ αυτό μπείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης, γιατί σίγουρα θα βγείτε νικητές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ασχολείστε με τις επιπτώσεις ανούσιων γεγονότων που καμία επιρροή δεν έχουν στην επαγγελματική και οικονομική σας καθημερινότητα και ασχοληθείτε με την ουσία των πραγμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να προσέχετε πάντα στο πώς διαχειρίζεστε τα έσοδά σας, αν είναι εφικτό περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι γνωριμίες θα είναι αρκετές και αρκετό θα είναι και το ενδιαφέρον που θα εισπράξετε από τους επίδοξους διεκδικητές της καρδιάς σας. Εσείς όμως παραμένετε επιφυλακτικοί και αναποφάσιστοι.

ΛΕΩΝ: Θα ήταν ευχής έργον αν καταφέρνατε να αναδιοργανώσετε το χρόνο σας και να αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα ανούσια ή μικρότερης σημασίας από τα δέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα χρειαστεί να φροντίσετε να έχετε υπομονή με τον σύντροφό σας, καθώς το τελευταίο διάστημα σας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές ή μεγαλύτερες οικονομικές θυσίες, προκειμένου να δημιουργήσετε το υπόβαθρο ενός θετικού και σοβαρού, νέου ξεκινήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δημόσιες σχέσεις, η εκπαίδευση μπορεί να αυξάνουν τις υποχρεώσεις σας, είναι όμως από τους πιο ευνοημένους τομείς. Οσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα ψάξετε να βρείτε τρόπους να ανεβάσετε τη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένα θα είναι τα έξοδα και θα αγχωθείτε. Θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων και είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί μια εξαιρετική ευκαιρία για οικονομική επένδυση μακράς διαρκείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μεθοδικότητα είναι ο καταλύτης που θα σας καταξιώσει επαγγελματικά αλλά και θα επιτρέψει στις οικονομικές σας επιδιώξεις να ανθίσουν και να πολλαπλασιάσουν τα εισοδήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αυξημένη κοινωνικότητά σας θα φέρει γνωριμίες που θα αναστατώσουν τους καρδιακούς σας παλμούς. Οσοι όμως είστε δεσμευμένοι, καθησυχάστε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αισθηματική σας κατάσταση δεν είναι ακριβώς όσο σταθερή θα θέλατε, αλλά οι προοπτικές είναι θετικές και διαθέτετε και ισχυρή θέληση. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να μειώσει την ενεργητικότητά του και όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα