Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου στην Αρκαδία, Συλλήψεις σε Κορινθία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου Χθες (14.6.2024) το απόγευμα, στο 1,5 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τρίπολης – Πύργου,  Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 79χρονου και του 21χρονου.Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου λίγο αργότερα ο 79χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (15.6.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 20χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (14.6.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Δυτικής Μάνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε παραγγελία της Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας, προκειμένου να συνεχισθεί η εκτέλεση της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας, για ανθρωποκτονία.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (14.6.2024) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 39χρονος αλλοδαπός, γιατί αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα