Στις 18:00 η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης! Οι μεγάλες αλλαγές…

Σε σημερινή ενημέρωση, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα μετά τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μαρινάκης, ο Θοδωρής Λιβάνιος αναλαμβάνει το Υπουργείο Εσωτερικών στη θέση της Νίκης Κεραμέως. Υφυπουργός Εσωτερικών τοποθετείται ο Βασίλης Σπανάκης.

Ακόμη, Υφυπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει ο Χρίστος Δήμας αντί του Χάρη Θεοχάρη. Στο Υπουργείο Ανάπτυξης θα βρεθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος, στη θέση του Κώστα Σκρέκα.

Επιπλέον, νέος Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου είναι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ, αλλαγή σκυτάλης υπήρξε και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τον Κώστα Τσιάρα να αναλαμβάνει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο.

Η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί σήμερα (14/06) στις 18:00 το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Αύριο (15/06) στις 10:00, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τη νέα σύνθεση με τα θέματα ημερήσιας διάταξης που ήδη έχουν ανακοινωθεί.

#ανασχηματισμος #κυβερνηση #κυριακοςμητσοτακης #kyriakosmitsotakis

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα