Προφυλακίσθηκαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση!

Το δρόμο των φυλακών έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας πριν από λίγη ώρα στους συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 50χρονου άντρα τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Ναύπλιο.

Οι δυο άντρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη μάλιστα ψυχική κατάσταση, τόσο ο ανακριτής όσο και ο εισαγγελέας αποφάνθηκαν ομοφώνως!

Οι συλληφθέντες είχαν λάβει προθεσμία αρχικά να απολογηθούν την Πέμπτη, χθες ωστόσο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία ακόμα 24 ωρών.

Προ ολίγου, και μετά την κατάθεσή τους στις αρμόδιες αρχές ενημερώθηκαν τόσο για την κατηγορία όσο και για την προφυλάκισή τους.

Οι αρχές,  πρέπει να σημειωθεί,  λειτούργησαν άμεσα στο περιστατικό,  συλλαμβάνοντας τους άντρες λίγες ώρες μετά την επίθεση στον 50χρονο τον οποίον μάλιστα εγκατέλειψαν σε άσχημη κατάσταση έξω απο κατάστημα του Ναυπλίου.

Η κατάσταση του θύματος αν και σοβαρή παραμένει σταθερή

Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι πως ένας εκ των συλληφθέντων ήταν υποψήφιος σύμβουλος με τον σημερινό δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό!

Υποψήφιος με τον Ορφανό ο συλληφθείς της επίθεσης! Εκτός τον θέτει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων

Αν και αποπέμφθηκε προχθές από την παράταξη, τα ερωτήματα για τους λόγους της άγριας επίθεσης παραμένουν και θα πρέπει να απαντηθούν!

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα