Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε επισταμένως τα κουτσομπολιά και τα σχόλια στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο και να δώσετε σημασία στα αισθηματικά σας, που περνούν μια περίοδο «ίασης», συνεπώς βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο πριν τις μεγάλες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο,τι και να συμβεί, να ξέρετε ότι ο Δίας με τον Πλούτωνα, από τον Αιγόκερω, είναι οι προστάτες σας απέναντι στις κακοτοπιές, γι’ αυτό δώστε σημασία στα φλέγονται ζητήματα, όπως τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, ψύχραιμοι και ουσιαστικοί στις επιδιώξεις και τις συνεργασίες σας,, ειδάλλως θα πληρώσετε τις συνέπειες. Η Αφροδίτη θα είναι με το μέρος σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιες μη συμφέρουσες λύσεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά που ωστόσο μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν σωτήριες για τις υποθέσεις και τις επιδιώξεις σας.

ΛΕΩΝ: Οι στόχοι σας μπορεί να είναι, λίγο ως πολύ, υψηλοί για τις δυνατότητές σας, ωστόσο, όμως, υπάρχουν γύρω σας συνεργάτες που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ιεραρχήστε τις εκκρεμότητές σας και τακτοποιήστε εκείνες που ενδέχεται να καθυστερήσουν σοβαρά ζητήματα της καθημερινότητάς σας. Μέσα σ’ όλα αυτά, θα έχετε και ευκαιρίες για ανάπτυξη, αλλά και προώθηση των σχεδίων και των επιδιώξεών σας

ΖΥΓΟΣ: Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, μια και έχετε κουραστεί από τις εξαρτώμενες σχέσεις εργασίας και δεν σας αρέσει καθόλου να σας ελέγχουν ως προς την απόδοσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οσοι είστε μόνοι ή δηλώνετε εργένηδες είναι ο καιρός που αυτή η κατάσταση θα πάψει να υπάρχει, καθώς μια γνωριμία αναστατώνει το ερωτικό σας γίγνεσθαι και εξάπτει τη φαντασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένα θα είναι τα έξοδα αυτόν το μήνα. Θα αναρωτηθείτε πολλές φορές πώς γίνεται, αντί να μειώνονται τα έξοδα με τον προγραμματισμό που κάνετε, αυτά αυξάνονται και μάλιστα με γεωμετρική πρόοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνεστε τον παρορμητισμό σας να κάνει «παιχνίδι». Θα υπάρξουν κάποιες κόντρες και εντάσεις με επαγγελματικούς κυρίως συνεργάτες, που θα σας εμποδίσουν από να είστε αποτελεσματικοί στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτός από κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις, με «βεβαρημένο» παρελθόν, όλοι θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, χωρίς ιδιαίτερες οικονομικές θυσίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε επενδύσεις που ακούγονται δελεαστικές και προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις σας. Η κούραση και το άγχος σταδιακά θα υποχωρούν.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα