Σε Ανακριτή και Εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες οι δράστες της επίθεσης στο Ναύπλιο!!

Με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης η οποία μπορεί να μετατραπεί σε απόπειρα  ανθρωποκτονίας εάν το θύμα καταλήξει, οδηγήθηκαν προ ολίγου προκειμένου να απολογηθούν σε Ανακριτή και εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την απρόκλητη και βάναυση επίθεση σε 50χρονο άντρα χθες στο Ναύπλιο.

Ο άντρας βρίσκεται διασωληνωμένος και δίνει πραγματική μάχη για τη ζωή του στο Θριάσιο, την ώρα που οι Αρχές επιχειρούν να ρίξουν φως στα κίνητρα της επίθεσης που σόκαρε την κοινωνία της Αργολίδας και έγινε πρώτη είδηση ακόμα και στα πανελλήνιας εμβέλειας μέσα ενημέρωσης.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος και βαριά χτυπημένος έξω από κέντρο διασκέδασης στο κέντρο του Ναυπλίου, τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Ιουνίου, από περαστικούς.

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε υπόπτους για την επίθεση μετά από εκτεταμένες έρευνες, λίγες ώρες αργότερα. 

Οι συλληφθέντες έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο συνοδευόμενοι από  αστυνομική δύναμη λίγο μετά τις 11:30  και αναμένεται να αιτηθούν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Εάν ο 50χρονος άντρας δεν καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, η κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης θα μετατραπεί για τους συλληφθέντες σε κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα