Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (7.6.2024) το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (7.6.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς Φύλακες του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, 25χρονος αλλοδαπός, γιατί ήταν αποδέκτης δέματος που περιείχε επιμελώς κρυμμένη ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, -1- περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 6.6.2024 σε τοπική κοινότητα του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, προχθές (6.6.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης και ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -46,5- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για εμπρησμό και ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (7.6.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας και της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 49χρονος ημεδαπός, για εμπρησμό σε αγροτική έκταση. Επιπλέον, στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (7.6.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και -1- ναρκωτικό δισκίο, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα