Συλλήψεις στην Πελοπόννησο

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (6.6.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 35χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -15- πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (6.6.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών Αργολίδας, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρα, -1- φυτό κάνναβης, ύψους περίπου -20- εκατοστών, περίπου, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (7.6.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (6.6.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -7,7- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (6.6.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -69,4- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη, χθες (6.6.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Β΄ Ανακριτικού Τμήματος Καλαμάτας, για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (6.6.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 40χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (6.6.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, -2- 22χρονοι, ημεδαπός και αλλοδαπός, αντίστοιχα,  γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα