Μπουλντόζες αποψιλώνουν το Μαίναλο;

Βίντεο με βαρέου τύπου μηχανήματα που αποψιλώνουν σημεία στο όρος Μαίναλο κοινοποιείται εδώ και μια ώρα με μεγάλη ταχύτητα στα social media.

Δειτε το Video εδω: 

Το video τράβηξε εθελοντής του Menalon Trail σήμερα και το ακριβές σημείο είναι η Ελάτη. Όπως αναφέρεται στις κοινοποιήσεις, υπήρξε επικοινωνία με το Δασαρχείο της Βυτίνας το οποίο, σύμφωνα με τα όσα γράφονται στις αναρτήσεις, ενημέρωσε πως οι εργασίες γίνονται εν γνώση του.

Επείγον. Μόλις λάβαμε από εθελοντή του Menalon Trail το παρακάτω σημερινό (6 Ιουνίου 2024) βίντεο από έργα του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Ελάτη Μαινάλου. Επικοινωνήσαμε με το Δασαρχείο Βυτίνας και μας είπαν πως είναι ενημερωμένο, “καθαρίζουν” τα πάντα, έλατα κλπ κατά μήκος του δικτύου κάνοντας ζώνη 30 μέτρων μέσα στο δάσος. Στο σημείο που ισοπεδωνουν δεν έχει κατατεθεί αίτηση για Α/Γ εξ όσων γνωρίζουμε. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει. Ο νους μας πάει σε προεργασία για να μπούν κολώνες υψηλής τάσης….. Παρακαλούνται οι κκ δημοσιογράφοι και οι τοπικές αρχές να ενημερωθούν άμεσα και να μας ενημερώσουν. Σημειωτέον πως στο Μαίναλον απαγορεύεται η υλοτομηση να γίνεται με μηχανήματα αλλά παραδοσιακά με ζώα για να προστατευθεί το δάσος.!!

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα