Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 04 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Μη βιαστείτε να ενδώσετε στους πειρασμούς, καθώς υπάρχει αφενός κίνδυνος αποκαλύψεων, αφετέρου δεν είναι πολλά υποσχόμενες και δεν φαίνεται να έχουν διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Σταματήστε να ασχολείστε με τις επιπτώσεις ανούσιων γεγονότων που καμία επιρροή δεν έχουν στην επαγγελματική και οικονομική σας καθημερινότητα και ασχοληθείτε με την ουσία των πραγμάτων, που αφορά στους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Αρης, από τους Ιχθύς, θα σας τοποθετεί πάντα στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή, έτσι ώστε τα αποτελέσματα στις προσπάθειές σας να είναι τα πλέον προσοδοφόρα και εποικοδομητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να αποφύγετε να επενδύσετε χρήματα σε αβέβαιες επιλογές και προσοχή στο πώς διαχειρίζεστε τα έσοδά σας, γιατί έχετε μια τάση να δημιουργείτε έξοδα που δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε.

ΛΕΩΝ: Οι ελεύθεροι, παρ’ όλο που οι γνωριμίες θα είναι αρκετές, δεν θα το βρείτε πολύ εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να αποφασίσετε να προσεγγίσετε διαφορετικά τις σχέσεις σας, αποφεύγοντας τους εγωκεντρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προκειμένου να έχετε καλύτερη αντίληψη των δυνατοτήτων που έχετε, καλό είναι να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε πριν πράξετε. Ετοιμόλογοι, με ατράνταχτα επιχειρήματα, θα καταφέρετε να κλείσετε συμφωνίες αλλά και να εξελιχθείτε εσείς οι ίδιοι, όπως το έχετε σχεδιάσει.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, μια και έχετε κουραστεί από τις εξαρτώμενες σχέσεις εργασίας και δεν σας αρέσει καθόλου να σας ελέγχουν ως προς την απόδοσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη διστάσετε να κάνετε χρήση της τεχνολογίας για να αυξήσετε την πελατεία σας, αλλά και τα έσοδά σας. Να αποφύγετε επισταμένως να διατηρείτε μια και μόνη συγκεκριμένη επαγγελματική συμπεριφορά, απέναντι σε όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αναρωτηθείτε πολλές φορές πώς γίνεται, αντί να μειώνονται τα έξοδα με τον προγραμματισμό που κάνετε, αυτά αυξάνονται και μάλιστα με γεωμετρική πρόοδο. Την προσοχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσετε τους κατάλληλους ανθρώπους. Την προσοχή σας όμως θα αποσπάσουν προηγούμενες σχέσεις, ειδικά αυτές με τους οποίους εκκρεμούν νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτός από κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις, με «βεβαρημένο» παρελθόν, θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, χωρίς ιδιαίτερες οικονομικές θυσίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Συντηρητικές και εκ του ασφαλούς να είναι και οι οικονομικές σας κινήσεις. Αποφύγετε επενδύσεις που ακούγονται δελεαστικές και προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις σας. Η κούραση και το άγχος σταδιακά θα υποχωρούν.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα