Αποθεώνει την Γιάλοβα ο Guardian!

Για όσους αγαπούν και επιμένουν να επιλέγουν την Πελοπόννησο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, το γεγονός πως η βρετανική εφημερίδα Guardian χάρισε στους αναγνώστες της ένα αφιέρωμα-ωδή στη Γιάλοβα -ξεχωρίζοντάς τη ανάμεσα στα μεγαθήρια του ελληνικού τουρισμού όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη-, δεν προκαλεί καμία εντύπωση.

Η Γιάλοβα πρωταγωνιστεί ανάμεσα στις διασημότερες περιοχές της Πελοποννήσου, με το συγκεκριμένο αφιέρωμα να αποθεώνει τις παραλίες της, το φυσικό κάλλος της περιοχής, αλλά και τη μοναδική της ατμόσφαιρα.

Κάτι απολύτως δικαιολογημένο, αν σκεφτούμε πως ο κοσμοπολίτικος αέρας της Γιάλοβας την κάνει να μοιάζει περισσότερο με Χώρα νησιού παρά με πόλη της Πελοποννήσου.

 

Αν δεν έχεις επισκεφτεί ποτέ τη Γιάλοβα και ψάχνεις ταξιδιωτικό προορισμό για τον Αύγουστο ή -ακόμα καλύτερα!- για τον Σεπτέμβρη, οπλίσου με υπομονή και αισιοδοξία σχετικά με την ανεύρεση καταλύματος και βάλε μπρος για Πελοπόννησο! Το γεγονός πως το μέρος βρίσκεται σχετικά κοντά στην Αθήνα και δεν χρειάζεσαι ακτοπλοϊκά εισιτήρια, καθιστά την περιοχή ό,τι πρέπει για φέτος το καλοκαίρι που το budget όλων μας είναι σαφώς περιορισμένο.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα