Δριμύ κατηγορώ για το δάνειο απο την παράταξη Κωστούρου

ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ!!! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΗΔΕΝ!!!

Επανερχόμαστε σήμερα 4 Ιουνίου 2024 με νέο βίντεο στο οποίο ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φραγκιουδάκης συνεχίζει τα ψέματα του για τον Προϋπολογισμό.

Στην ερώτηση του πρώην Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής της παράταξης μας «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» Δημήτρη Κωστούρου στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 29 Απριλίου 2024 σχετικά με την ψήφιση του Προϋπολογισμού ο λαλίστατος Αντιδήμαρχος με «σφριγηλή» φωνή εκτίμησε ότι αυτό θα γίνει μεταξύ 15 και 20 Μαΐου.

ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΕΠΕΣΕ!!! ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ!!!

Το χειρότερο όμως από όλα ήταν ότι χθες 3 Ιουνίου 2024 με συνοπτικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκε το πρωί Δημοτική Επιτροπή και το μεσημέρι έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση του τεράστιου ΔΑΝΕΙΟΥ 7,8 εκ. ευρώ (Με ΤΟΚΟΥΣ 3,8 εκ. ευρώ) από το Ταμείο Παρακαταθηκών.

Και η θλιβερή κατάσταση συνεχίστηκε αφού το ΔΣ δεν καλύφθηκε ζωντανά για να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας.

Ότι ευαγγελιζόντουσαν και σθεναρά κατηγορούσαν το κάνουν τώρα οι ίδιοι σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τον τόπο μας. Εμείς θα συνεχίζουμε να λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα