Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθησαν, χθες (31.5.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, -3- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν -3- ημεδαποί, ηλικίας 33, 32 και 60 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, σήμερα (1.6.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (31.5.2024) το βράδυ, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για Υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα