Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Δεν είναι καθόλου άσχημα να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο. Θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν. Ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να αναστατώσουν τη ρουτίνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξαφνικές ιδέες, που όμως βάσει των γνώσεων και της εμπειρίας σας μπορεί να αποδειχθούν σωτήριες για τις υποθέσεις σας, καθώς βρίσκουν άμεσα πρακτική εφαρμογή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νεύρα και ένταση στο χώρο της οικογένειας από αποκαλύψεις που σας γίνονται. Θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και ίσως χρειαστεί να κάνετε τον διαιτητή ανάμεσα σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικοινωνία με γυναικεία πρόσωπα που ενδέχεται να έχετε πολύ καιρό να έρθετε σε επαφή. Μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα αποκτήσετε νέους φίλους.

ΛΕΩΝ: Τα οικονομικά σας σας απασχολούν εδώ και λίγο καιρό σε πιο σοβαρό επίπεδο απ’ ό,τι στο παρελθόν. Εχετε αποκτήσει έναν πιο υπεύθυνο τρόπο χειρισμού τους και αυτό είναι προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγάζετε λανθασμένα συμπεράσματα για ό,τι σας συμβαίνει και δεν είστε σε θέση να κάνετε σωστή αξιολόγηση των γεγονότων. Λεπτολογείτε χωρίς να υπάρχει ανάγκη και χάνετε την ουσία.

ΖΥΓΟΣ: Λίγο μελαγχολική η διάθεσή σας και κάπως πιο συναισθηματική η αντιμετώπιση των συμβάντων της ημέρας. Από το απόγευμα θα νιώσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι πολύ πιθανό να παρερμηνεύσετε τις προθέσεις των ανθρώπων που σας πλησιάζουν. Η φυσική σας καχυποψία δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα το τοπίο. Υποψιάζεστε λάθος πρόσωπα για λάθος λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος από τις γνώσεις, την εμπειρία, αλλά και τη συμβολή σας στον επαγγελματικό στίβο. Είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσουν όλοι να προστρέχουν σε σας για βοήθεια και συμβουλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σήμερα, κυρίως για τα θέματα σπουδών, όσοι σπουδάζετε, αλλά και τα νομικά για όσους έχουν «μπερδέματα». Να αποφύγετε να χάσετε τη συγκέντρωσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενας έρωτας που πιστέψατε ότι θα ήταν ο μεγάλος έρωτας αποδεικνύεται μια μεγάλη παραπλάνηση. Αν χρειάστηκε να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση, τώρα θα πρέπει να επωμιστείτε τις συνέπειες.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως δεν θα ήταν σώφρον να υπογράψετε ή να συνάψετε συμφωνίες σήμερα, γιατί δεν είστε σε θέση να αξιολογήσετε ορθά τους όρους. Αν είστε όμως σε θέση να κατανοήσετε και τα «ψιλά γράμματα», κάντε το άφοβα.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα