Άργος: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού!

Δεκάδες φίλαθλοι, καρφωμένοι στις οθόνες τους για 90 ιστορικά λεπτά, βρίσκονται αυτήν την ώρα στους δρόμους της πόλης και πανηγυρίζουν τον θρίαμβο του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Ευρώπης καθώς επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League που διεξήχθη στην OPAP Arena και έσπασε καρδιές.

Το παιχνίδι έσπασε καρδιές καθώς και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που εν τέλει με το τέρμα του Μαροκινού ο οποίος έφτασε σε μια ανεπανάληπτη επίδοση έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και το πανηγύρισε έξαλλα με όλους τους παίκτες των “ερυθρολεύκων”.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είχε ψυχή, έδειξε χαρακτήρα, δεν επηρεάστηκε από την Φιορεντίνα που έδειξε να πατάει καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα και ήταν ανώτερος στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά και στα δύο ημίχρονα της παράτασης και έφτασε δίκαια στην κορυφή της Ευρώπης.

Με ήρωα τον Ελ Κααμπί που πέτυχε μια ακόμη γκολάρα, με τον Τζολάκη να κάνει ξανά τον Σούπερμαν όποτε χρειάστηκε, τον Ρέτσο να κάνει το παιχνίδι της ζωής του, τον Ιμπόρα να φτάνει σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τίτλο, τον Έσε να καταπίνει χιλιόμετρα και εν γένει όλους τους “ερυθρόλευκους” να δίνουν ότι είχαν και δεν είχαν για να πάρει ο Ολυμπιακός το τρόπαιο.

Ο Ελ Κααμπί πέτυχε το “χρυσό γκολ” στο 116′ και έστειλε στα ουράνια τους 20.000 φίλους των ερυθρόλευκων που βρέθηκαν στο γήπεδο και τους εκατομμύρια ανά την Ελλάδα για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας στο ποδόσφαιρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ρόντινει, Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγκα (91′ Κίνι), Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο (77′ Όρτα), Φορτούνης (73′ Γιόβετιτς), Ποντένσε (106′ Μασούρας), Ελ Κααμπί.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες Κουάρτα, Μπιράγκι (106′ Ρανιέρι), Μποναβεντούρα (82′ Μπάρακ), Αρτούρ (74′ Ντάνκαν), Μαντράγκορα, Γκονσάλες (106′ Μπελτράν), Κουαμέ (82′ Ικονέ), Μπελότι (59′ Ενζολά).

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα