Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (28.5.2024) το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (28.5.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς Φύλακες του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, 31χρονος αλλοδαπός, γιατί ήταν αποδέκτης δέματος που περιείχε -9- ανισοβαρείς ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -11,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, -1- περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 25.3.2024 σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνιών. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα μετά από Ένταλματα Σύλληψης Συνελήφθησαν, χθες (28.5.2024) το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, -3- ημεδαποί, ηλικίας 45, 40 και 49 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Σπάρτης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για διακεκριμένη  κλοπή Συνελήφθη, χθες (28.5.2024) το βράδυ, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από όχημα τσάντα με είδη ρουχισμού και προσωπικά αντικείμενα, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, διέρρηξε οικία ημεδαπής, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, -1- περίπτωση κλοπής σε όχημα, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 27.4.2024 έως την 28.4.2024 στην Μεσσήνη. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών, ηλικίας 20 και 18 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα